Naslovnica ILIJAŠ Autoškola “Velić” Ilijaš bogatija za još jedno vozilo u svom voznom parku...

Autoškola “Velić” Ilijaš bogatija za još jedno vozilo u svom voznom parku (FOTO)

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

U autoškoli “Velić” ovih dana se radi punom parom. Naime, naredne sedmice, u autoškoli “Velić” sa radom počinje još jedan instruktor vožnje na novom automobili za obuku. Ovo bi bilo peto vozilo autoškole “Velić” koje je obogatilo raznovrsnu ponudu voznog parka ove škole.

Povezano: Autoškola “Velić” Ilijaš organizuje veliku akciju povodom Dana žena

Halid je licencirani instruktor vožnje a uz to i magistar sporta i tjelesnog odgoja.

-”Zapamtite da se vozački ispit polaže jednom i ako se u autoškoli niste dovoljno naučili cijenu kasnije plaćate u saobraćaju. Kasnije učenje u saobraćaju može biti jako tragično i skupo. Funkcija autoškole je da se kandidat u obuci nauči na sve spretnosti i što bolje tehnike vožnje dobrog i sigurnog vozača”, kazao je Halid za naš portal.

Halid Dizdarevic

-“Naša autoškola može se pohvaliti sa najvećim brojem položenih ispita iz prvog pokušaja. Također želimo se zahvaliti i svim osobama ženskog spola koje su izabrale baš nas i svaki dan smo sve više i više traženiji”, rekao je Dino, jedan od uposlenih instrukora autoškole “Velić” Ilijaš.

Dino Hoti

-”Pored svega instruktor mora biti uzor u vožnji i u odnosu na druge učesnike u saobraćaju. Isto tako dobar instruktor se mora pobrinuti za stručnu i zanimljivu obuku, a da pri tome upotrebljava razne naučne metode, kandidatu pokaže i kaže nešto od svojih vozačkih iskustava, a uz to nabaci i neku anegdotu iz svog obučavanja”, rekao je Ahmed Velić, vlasnik i instruktor autoškole.

Ahmed 1

Kontakt

Telefon: +387 61 555 412

Adresa: Hašima Spahića 31 Ilijaš

Email: ahmedvelic.av@gmail.com