Naslovnica USLOVI KORIŠTENJA

USLOVI KORIŠTENJA

Svako kopiranje autorskog sadržaja web portala ILIJAS.info je zabranjeno bez našeg pismenog odobrenja. ILIJAS.info web portalu je moguće pristupiti na internet adresi www.ilijas.info.

Svi posjetioci, bili registrovani ili ne (anonimni) mogu pregledati, dodavati, komentarisati i dijeliti sadržaj web portala ILIJAS.info.

ILIJAS.info će u svakoj pojedinoj prilici pružiti punu podršku zaštiti prava ličnosti, privatnosti i autorskih prava svim licima koji imaju ostvarivati svoj pravni interes ili čije je pravo povređeno, tako što će bez odlaganja: – na vaš zahtjev, koji mora biti opravdan, ukloniti sadržaj tako da ne bude javno dostupan, te ga narednih 30 dana sačuvati u elektronskoj formi za potrebe bilo kojeg postupka koji bi mogao biti pokrenut, a u svrhu obezbjeđenja dokaza, vještačenja i slično; – nadležnom organu ili oštećenom licu, dostaviti korisničke podatke autora čije djelo krši neko od navedenih prava, ili drugih prava.

ILIJAS.info zadržava pravo da, bez obrazloženja i obavještenja, ukloni svaki sadržaj za koji smatramo da je neprikladan.ILIJAS.info zadržava pravo da, bez obrazloženja i obavještenja, ukloni svaki sadržaj koji po kvalitetu ili na drugi način ne odgovara našoj web stranici.

ILIJAS.info zadržava pravo da licu koje prekrši ove Uslove korišćenja ili na bilo koji drugi način zloupotrijebi sadržaj web stranice ILIJAS.info, uskrati pravo pristupa na određeno ili neodređeno vreme, kao i da protiv tog lica povede zakonom propisane parnične, prekršajne ili krivične postupke.

Sav sadržaj sa web stranice ILIJAS.info može se koristiti i na drugim web stranicama uz obavezno navođenje izvora u vidu: “ILIJAS.info – www.ilijas.info”.

ILIJAS.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se konfigurisati u vašem Internet pregledniku.

Za sve pohvale, primjedbe, sugestije ili iz bilo koje druge potrebe možete nam se obratiti putem emaila info@ilijas.info ili broja telefona 062/940-120.

Vlasnik portala: “Media Control” Ilijaš