Naslovnica O NAMA

O NAMA

ILIJAS.info – O nama

Ilijas.info je prvi informativni portal u našem gradu pokrenut 2013. godine s ciljem što boljeg informisanja naših građana o dešavanjima u našoj općini. Portal je politički neovisan i finansira se ličnim sredstvima.

Naš zadatak

Naš zadatak je propratiti sva obrazovna, kulturna, sportska i politička dešavanja sa područja naše općine. Također trudimo se da ispratimo i mnoga druga dešavanja sa područja drugih općina gdje se održavaju razna takmičenja, skupovi i manifestacije gdje su često učesnici građani s prostora naše općine.

Naš cilj

Naš cilj je promovisanje našeg grada široj javnosti u što boljem izdanju, te tako naš grad podići na jedan veći nivo. Naš prioritet su dešavanja kulturnog, obrazovnog i sportskog karatkera.

Poziv

Pozivamo sve zainteresovane građane dobre volje da nam se pridruže, te da svojim radom, idejama i prijedlozima učine ovaj portal boljim i kompletnim. Pridružite nam se!

Želite podržati naš rad?

ILIJAS.info je neovisni medijski projekt koji egistira već godinu dana. Svojom donacijom pomažete naš rad i omogućavate neovisnost našeg rada. Donirajte prema svojim mogućnostima: bez obzira na iznos, svaka donacija potaknut će nas u naporima da povećamo kvalitetu portala.

DONACIJA

• Iz ljubavi prema svom gradu – ILIJAS.info •

LOGOUBANERU