Naslovnica FOTO U Ilijašu danas svečano otvorena nova Dstore poslovnica: Kupcima ponuđen veliki izbor...

U Ilijašu danas svečano otvorena nova Dstore poslovnica: Kupcima ponuđen veliki izbor tehnike (FOTO)

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Danas je u Ilijašu, u ulici Podlugovi bb (TC – Belamionix), svečano otvorena nova Dstore poslovnica sa svim pratećim sadržajima. Ovaj uspješni domaći brend sa zadovoljstvom se proširio na još jednu poslovnicu uređenu po najsavremenijim standardima koji će zagarantovati besprijekoran osjećaj kupovine.

Nova Dstore poslovnica plijeni pažnjom po svom unutrašnjem uređenju i raznovrsnoj ponudi bijele tehnike, malih kućanskih aparata, televizora, laptopa, računara, mobitela, skutera i drugih smart uređaja.

Dstore u svojoj ponudi ima sve vodeće brendove kao što su Samsung, Apple, Xiaomi, Sony, LG, Philips, Beko, Gorenje, Tesla,  Bosch, Dyson, Electrolux, Hisense, Indesit, Končar, Einhell, kao i mnoge druge.

Dstore je već 23 godine prepoznatljivo i nezaobilazno mjesto za kupovinu kako u pogledu širine asortimana proizvoda tako i u pogledu kvaliteta robe i usluga, s krajnjim ciljem uspostavljanja najpovoljnijeg odnosa cijene i kvalitete.

Dstore svojim kupcima nudi usluge kroz 16 maloprodajnih centara u Travniku, Zenici, Novom Travniku, Turbetu, Bugojnu, Donjem Vakufu, Gornjem Vakufu, Jajcu, Vitezu, Busovaći, Kiseljaku i Kaknju. Putem online shopa Dstore isporučuje uređaje na teritoriji čitave Bosne i Hercegovine, uz poseban program namijenjen za poslovanje s kompanijama. Svaka isporuka je pokrivena sistemom podrške, kao i garancijama na proizvode po kojima je prepoznatljiv.

Dstore vas poziva da posjetite njihovu novu poslovnicu u Ilijašu, u ulici Podlugovi bb (TC – Belamionix) i uživate u putovanju kroz svijet tehnologije.

Radno vrijeme Dstore poslovnice u Ilijašu je od ponedjeljka do petka u periodu od 09:00 do 19:00 sati i subotom u periodu od 09:00 do 15:00 sata.