Naslovnica INFOSERVIS Pred nama je pet sunčanih dana

Pred nama je pet sunčanih dana

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

U većem dijelu Bosne i Hercegovine u petak će biti pretežno sunčano vrijeme, osim u dijelovima sjeverne i sjeverozapadne Bosne gdje se magla ili niska oblačnost mogu zadržati veći dio dana.

Jutarnje temperature kretat će se od -10 do -3, na jugu do 2, na planinama do -16, a dnevne od 0 do 6, na jugu do 11 stepeni.

U većem dijelu BiH u subotu će biti pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove s maglom ili sumaglicom. Jutarnje temperature kretat će se od -8 do -1, na jugu do 2, na planinama do -15, a dnevne od 1 do 8, na jugu do 11 stepeni.

U većem dijelu BiH u nedjelju će biti pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove s maglom ili sumaglicom. Jutarnje temperature kretat će se od -6 do -1, na jugu do 3, na planinama do -11, a dnevne od 2 do 8, na jugu do 12 stepeni.

U BiH u ponedjeljak će biti pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove s maglom ili sumaglicom. Jutarnje temperature kretat će se od -5 do 0, na jugu do 4, na planinama do -11, a dnevne od 2 do 8, na jugu do 14 stepeni.

U BiH u utorak će biti pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove s maglom ili sumaglicom. Jutarnje temperature od -4 do 0, na jugu do 4, a dnevne od 1 do 7, na jugu do 13 stepeni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.