Naslovnica INFOSERVIS Almir Ljeskovica: Dolaze generacije ponosnih sinova i kćeri naše domovine

Almir Ljeskovica: Dolaze generacije ponosnih sinova i kćeri naše domovine

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Država se nalazi u velikom i ozbiljnom historijskom trenutku. Ozbiljni procesi se odvijaju. Mi moramo shvatiti da onima koji su vođeni ličnim interesima ne može i ne smije biti mjesta u SDA. Greške iz prošlosti moramo priznati i popravljati.
Trenutno nam nametnuti i nedorasli vode i prodaju državu, a naš narod dijele i usitnjavaju.

Nećemo i ne smijemo dozvoliti da nas podijele oni kojima je cilj da nas pokore. Također, ne smijemo dozvoliti ni izdajnicima među nama da nas dijele zbog svojih fotelja i ličnih interesa. Zadatak nam je jačati svijest o tome da smo narod koji cijeni vlastite vrijednosti, te poštuje i uvažava druge i drugačije kako je to oduvijek i bilo!

Živimo vrijeme koje traži našu punu budnost u doprinosu odbrani naše države. Ovaj život je prolazan, ali je domovina samo jedna. Eventualne greške koje učinimo danas, već sutra nas mogu skupo koštati!

Vrijeme koje je pred nama, ako Bog da, iznjedriti će nove generacije mladih patriota koji će primarno čuvati ono čime smo darovani, a to je naša domovina i vjera, naš identitet i naša čast. Nadolazeće generacije su one koje svjesno i beskompromisno ulaze u borbu protiv svega što sprječava napredak i razvoj naše domovine!

Dolaze generacije ponosnih sinova i kćeri svoje domovine!

Almir Ljeskovica
Predsjednik KO AM SDA ZDK