Naslovnica IZDVOJENO Predstavljamo vam kompaniju Prestige Business Services d.o.o. Ilijaš

Predstavljamo vam kompaniju Prestige Business Services d.o.o. Ilijaš

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Prestige Business Services d.o.o. sa sjedištem u Ilijašu u ulici Hašima Spahića broj 4, osnovano je početkom 2021. godine, kao nastavak na već postojeću Agenciju za promet nekretnina „Prestige“, a sve u cilju pružanja što bolje usluge klijentima.

Nakon osnivanja društva, pristupilo se edukaciji zaposlenika za rad po ISO standardima, što je za rezultat imalo i certifikaciju ISO 9001.

U našoj kancelariji zaposleni su pravnici, ekonomisti, inžinjeri arhitekture i građevine, kako bi vam mogli pružiti bilo koju potrebnu pomoć kada se odlučite za investiranje u Bosni i Hercegovini. 

Naš tim  inžinjera arhitekture pobrinut će se da  ispuni vaše želje od idejnog do izvedbenog/glavnog projekta, dizajna, projektovanja i uređenja enterijera i zelenih-javnih površina, a sve to za vas mogu  realizovati naši građevinski radnici.

Prilikom realizacije vaših projekata, nadzor nad istim spremni su  vršiti naši inžinjeri građevine sa višegodišnjim iskustvom.
Pored usluga iz oblasti arhitekture i građevinarstva PBS d.o.o. vam je na usluzi ukoliko se odlučite kupiti ili prodati nekretninu u Bosni i Hercegovini.

Za informacije budite slobodni da nas kontaktirate putem e-mail adrese: info@prestige.ba ili telefona: + 387 33 862 468, kao i da nas posjetite na adresi: Hašima Spahića broj 4 u Ilijašu gdje će vas dočekati nasmijana lica spremna za razgovor.