Naslovnica INFOSERVIS Kakvo nas vrijeme očekuje u idućim danima?

Kakvo nas vrijeme očekuje u idućim danima?

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

U Bosni će danas prevladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Više oblaka u istočnim područjima, gdje je prijepodne, povremeno, moguća slaba kiša. U Hercegovini će doći do postepenog razvedravanja. Vjetar će biti slab, sjeverni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura kretat će se od 9 do 14, na jugu do 18 stepeni.

U petak, 31. oktobra, se u Bosni očekuje, prijepodne, umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje u ostatku dana. Po kotlinama i uz riječne tokove s maglom ili sumaglicom. U Hercegovini će biti pretežno vedro. Jutarnja temperature kretat će se od -1 do 5, na jugu do 10, a dnevne od 9 do 15, na jugu do 18 stepeni.

U subotu, 1. novembra, će biti sunčano vrijeme. Prijepodne, u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove, s maglom ili niskim oblacima. Jutarnja temperature kretat će se od -1 do 5, na jugu do 10, a dnevne od 11 do 16, na jugu do 19 stepeni.

U nedjelju, 2. novembra, će biti sunčano. Prijepodne, u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove, s maglom ili niskim oblacima. Jutarnja temperature od 0 do 5, na jugu do 10, a dnevne od 13 do 19 stepeni.

U ponedjeljak, 3. novembra, se očekuje sunčano vrijeme. Prijepodne, u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove bit će magle ili niskih oblaka. Jutarnja temperature iznosit će od 2 do 6, na jugu do 10, a dnevne od 14 do 19 stepeni.

U utorak, 4. novembra, se očekuje sunčano vrijeme. Prijepodne, u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove, s maglom ili niskim oblacima. Do kraja dana očekuje se postepeno naoblačenje. Jutarnja temperature kretat će se od 3 do 8, na jugu do 11, a dnevne od 13 do 19, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.