Naslovnica ILIJAŠ Poziv za učešće na Manifestaciji “Ilijaški dani 2015”

Poziv za učešće na Manifestaciji “Ilijaški dani 2015”

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

JAVNA USTANOVA “KULTURNO-SPORTSKI CENTAR I RADIO ILIJAŠ“ kao multidisciplinarna ustanova, ima za cilj kreiranje i promociju kulturno-sportskih i obrazovnih aktivnosti na području općine Ilijaš. U namjeri da našim građanima te mnogobrojim posjetiocima Općine Ilijaš pružimo kvalitetnije i sadržajnije aktivnosti, od 2001. godine uspješno organizujemo te realizujemo programske sadržaje Manifestaciju kulture, sporta i trgovine “ILIJAŠKI DANI“.

Ovogodišnji, 15-ti po redu “ILIJAŠKI DANI“ održat će se u periodu od 19.-25.07.2015.godine i trajat će 7 dana.

Manifestacija kulture, sporta i trgovine “ILIJAŠKI DANI“, postala je prepoznatljiv brend, koji svake godine ugosti veliki broj posjetioca iz Bosne i Hercegovine ali i čitavog svijeta. Prema podacima prikupljenim tokom prethodnih godina, Manifestaciju je svakodnevno posjećivalo oko 10.000 gostiju. Uspješnost realizacije Manifestacije kulture, sporta i trgovine “ILIJAŠKI DANI“ dokazuje i veliki broj kulturnih, sportskih, edukativnih te zabavnih sadržaja. Veliko interesovanje iskazano je i od strane trgovaca, privrednika i firmi, koji imaju priliku izlagati svoje proizvode te na taj način predstaviti svoj rad i proizvode. Poštujući našu dugogodišnju saradnju i Vaše uspješno poslovanje, nudimo Vam priliku da uzmete učešće na ovogodišnjoj Manifestaciji kulture, sprota u trgovine “ILIJAŠKI DANI“ te predstavite Vaše proizvode i usluge.

JU “KSC I RADIO ILIJAŠ“ poziva Vas da uzmete učešće u ovogodišnjoj Manifestaciji kulture, sporta i trgovine “ILIJAŠKI DANI“, prema Vašim interesovanjima i poljima djelovanja. 

U svrhu što efikasnije organizacije Manifestacije, molimo Vas da do 20.06.2015.godine potvrdite Vaše učešće te dostavite Prijedlog sadržaja sa kojim biste učestovali, putem e-maila radioilijas@gmail.com ili direktno u prostorije Radio Ilijaša.

Za sve ostale informacije možete kontaktirati na  brojeve telefona: 033/ 400 800 ; 033/ 400 801; 033/ 428 945.