Naslovnica ODBOJKA OK Ilijaš osvojio tri nova boda u zanimljivom meču

OK Ilijaš osvojio tri nova boda u zanimljivom meču

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Odbojkaši OK Ilijaš večeras su u okviru 9. kola Premijer lige za odbojkaše slavili protiv ekipe Domaljevca rezultatom 3:1 (24:26, 25:15, 25:21, 27:25).

Meč i nije počeo najbolje za domaće, koji su dosta neizvjesnom prvom setu poraženi u samom finišu. Ipak, ekipa Ilijaša je u nastavku pokazala karakter i veliku želju za pobjedom te je uz veliku podršku publike uspjela da se vrati u utakmicu. Drugi set je osvojen rezultatom 25:15, što je dalo podstrijek domaćim za potpuni preokret. Treći set je osvojen nešto teže rezultatom 25:21.

Četvrti set, koji se ispostavio kao konačan, je donio novu dozu neizvjesnosti. Gosti se nisu tako lako predavali te su do zadnjeg momenta pokušavali da se vrate u utakmicu, no domaći su osvojili i ovaj set te tako postavili konačan rezultat od 3:1 (27:25), čime su osvojena važna tri boda.

Ilijaš će i u narednom kolu igrati na svom terenu, ovaj put protiv OK Borac, što će biti nova prilika za osvajanje bodova.

OK Ilijaš:
 Vejzović, Hasečić, Ibišević, Osmanović, Fatić, Kovačević, Kadrić, Bezdrob, Čamdžić, Dervišević, Čeremidžić, Hrvačić. Treneri: Zdravko Barić i Dževad Čavrk.

HOK Domaljevac: Vasić, Oršolić, Dominković, Ivić, Zoranović, Hukičević, Lučić, Mijić, Matić. Trener: Zlatko Ivić.