Naslovnica ILIJAŠ Održana priredba “Igrom do prijateljstva”

[FOTO] Održana priredba “Igrom do prijateljstva”

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

1. februara 2015. godine održana je manifestacija “Igrom do prijateljstva” u organizaciji nove omladinske organizacije “Iskoristi dan – Carpe diem”. Manifestacija je održana u prostorijama MZ Mrakovo sa početkom u 15  sati.

Svi prisutni su uživali u bogatom sadržaju ove manifestacije, pored izvođenja recitacija, pjesama, plesova i igrokaza, organizatori su pristune počastili jednom malom izložbom slika čijI su autori upravo naši najmlađi građani. Nakon završetka planiranog sadržaja organizatori su sve prisutne pozvali da se pridruže slobodnom druženju, počaste poslasticama i osvježe.

Organizatori su nam kazali kako su jako zadovoljni što su uspijeli ovaj projekat provesti do kraja upravo onako kako su i planirali, te da im je ovo ohrabrenje za nastavak rada.

Manifestacija pod nazivom “Igrom do prijateljstva” je sigurno privukla veliku pažnju naših sugrađana, a kako i ne bi kada su kompletan program izveli naši najmlađi. Bilo je jako zabavano i zanimljivo, a pored toga i korisno.

Ekipa našeg portala se zahvaljuje organizatorima na pozivu i lijepom gostoprimstvu, te im želi mnogo sreće u budućem radu.