Garden centar SEMINA Ilijaš Malešici Caffe pizzeria i centar Ilijaš

Merima Kučinar iz Ilijaša dobitnica Srebrene značke Univerziteta u Sarajevu

Autoskola Velic Ilijas BP Merol Podlugovi Ilijas Pekara Gold Podlugovi Mehdijano Bijambare

   

U Olimpijskoj dvorani “Juan Antonio Samaranch” (Zetra) u toku jučerašnjeg dana održana je svečana promocija i dodjela diploma diplomantima i magistrantima Univerziteta u Sarajevu.

Svim svršenim studentima prvog, drugog i integrisanog prvog i drugog ciklusa studija uručene su pripadajuće diplome, a na svečanosti su uručena i posebna priznanja Zlatna značka, Srebrena značka i Povelja Univerziteta u Sarajevu.

Studenti koji dobijaju Zlatnu značku ostvarili prosjek između 9,5 i 10. Studenti kojima se dodjeljuje Srebrena značka ostvarili su prosjek između 9 i 9,5 dok studenti s prosjekom između 9 i 8 dobijaju posebno priznanje Povelju Univerzitata u Sarajevu.

Diplome je dobilo 5.578 diplomanata i magistranata, a posebna priznanja uručena su za 185 osoba.

Merima Kučinar iz Ilijaša, na svečanoj ceremoniji dobila je Srebrenu značku jer je ostvarila i više nego odličan prosjek (9.00) kao studentica Medicinskog fakulteta u Sarajevu.

-“Iznimna mi je čast biti odlikovana srebrenom značkom Univerziteta u Sarajevu, jer to predstavlja jednu lijepu tačku na moje fakultetsko obrazovanje. Također, ponosna sam što sam donijela još jednu značku UNSA u naš dragi Ilijaš. Sama nagrada ne znači ništa ako ja, a i svi mi ostali, ne budemo dalje radili na sebi i usavršavali se u svojim izabranim strukama. Ja se iskreno nadam da ću uspjeti u svojoj nakani da jednog dana budem uspješan ljekar i cijenjen akademski građanin – to je moj dug prema ovom društvu”, kazala je Merima za naš portal.

Mesnica Sabanac Mjesto za reklamu