Naslovnica +OSTALO U ponedjeljak počinje prodaja kupona za penzionere

U ponedjeljak počinje prodaja kupona za penzionere

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Prodaja kupona za javni gradski prevoz za mart za penzionere Kantona Sarajevo čija je visina penzije iznad 327 KM počet će u ponedjeljak, 7. marta, saopćeno je iz Službe za odnose sa javnošću KJKP “Gras”.

Kuponi za javni gradski prevoz penzionera za prethodni mjesec važit će do 14. marta.

Prilikom kupovine kupona penzioneri su obavezni donijeti: penzionersku iskaznicu, orginal ček od penzije za decembar 2015. godine na uvid i ličnu kartu na uvid.

Prodajna penzionerskih kupona vršiće se na prodajnim mjestima “Grasa”, u vremenu od 07.00 – 14.30 sati.

Penzioneri sa visinom penzije do 400 KM kupone za prevoz mogu kupiti na prodajnim mjestima: Ćumurija, Otoka, Alipašin Most, Vogošća, Dobrinja, Ilidža i Hadžići.

Prodajna mjesta kupona za penzionere sa visinom penzije od 401 do 500 KM su: Ćumurija, Alipašin Most, Ilidža, Otoka, Dobrinja, Nedžarići, Vogošća i Hadžići.

Prodajna mjesta kupona za penzionere sa visinom penzije iznad 501 KM su: Ćumurija, Alipašin Most, Ilidža, Otoka, Dobrinja, Vogošća i Hadžići.

Period važenja besplatnih kupona za javni gradski prevoz penzionera sa visinom penzije do 327 KM na kojima je naznačen period važenja oktobar – decembar 2015. godine, produžen je do 31. marta 2016. godine.