Naslovnica ILIJAŠ Ove nedjelje bogat sadržaj ilijaškog kina

Ove nedjelje bogat sadržaj ilijaškog kina

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Ni ovog mjeseca nismo zaboravili naše mališane i dragu dječicu, te ih pozivamo da u nedjelju uživaju u pravoj filmskoj poslastici, animiranom i avanturističkom filmu Zootropola 3D.

zootopia-2

Draga dječice otkrijte u nedjelju u 18 sati u kinu Ilijaš kako prirodni neprijatelji postaju najbolji prijatelji i kako izgleda grad u kojem možeš biti štogod poželiš ? Zavirite u Zootropolu kako bi saznali odgovor na to pitanje!

Zootropola je grad kakav još niste vidjeli. U njemu žive sve životinje od najmanje do najveće i što je najvažnije mogu biti štogod požele. U Zootropoli živi moderno civilizirano društvo, životinje hodaju na dvije noge i odijevaju se za posao.
Zečica Iva Hoplić, u povijesti je prva policajka koja stupa na dužnost i polako otkriva da to i nije lako ali uz pomoć lukavog prevaranta, lisca Nikole Divljana, uspijeva uspješno riješiti svoj prvi veliki slučaj.
Ne propustite upoznatisve čari Zootropolei njezinih svestranih stanovnika!

Ne propustite ZOOTROPOLU 3D u nedjelju 06.03.2016.godine sa početkom u 18 sati. Ulaz je samo 4KM.


Kulturno sportski centar i Radio Ilijaš ove nedjelje u kino sali prikazuju film NE(PROFESIONALAC), urnebesnu komediju u kojoj uloge tumače odlični Sacha Baron Cohen i Mark Strong.

Upravo njih dvojica krenut će u avanturu u kojoj će pokušati spasiti svijet od globalne katastrofe – Mark Strong ili Sebastian kao tajni agent, a Sacha Baron Cohen ili Nobby kao potpuna budala.

Nobby  simpatičan, ali poprilično tupav navijački huligan iz Engleske ujedinjuje se sa svojim davno neprofesionalac 2izgubljenim bratom Sebastijanom, ubojitim agentom iz agencije MI6 kako bi spriječio globalni teroristički napad i dokazao da iza svakog velikog špijuna stoji sramotni blizanac.
Nobby ima sve što jedan čovjek iz Grimsbyja može poželjeti uključujući 11-ero djece i najljepšu dojevojku sjeveroistočne Engleske (Rebel Wilson). Nedostaje mu samo jedno: njegov mlađi brat Sebastian za kojim Nobby traga već 28 punih godina, još otkad su ih razdvojili kao malu djecu. Nobby se uskoro susreće sa Sebastijanom, nesvjestan činjenice da njegov brat nije samo najubojitiji agent agencije MI6, već i da je otkrio planove za globalni teroristički napad. U bijegu i pogrešno optužen, Sebastijan će uskoro shvatiti da svijet može spasiti jedino uz pomoć njegovog najvećeg idiota…

Ne propustite  82 minute smijeha i zabave u nedjelju, 06.03.2015.godine sa početkom u 20 sati. Ulaz je 4 KM.