Naslovnica ILIJAŠ Taekwondo klub Ilijaš organizuje „Malu olimpijadu Ilijaš 2014“

Taekwondo klub Ilijaš organizuje „Malu olimpijadu Ilijaš 2014“

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

U organizaciji Taekwondo kluba Ilijaš u subotu 22. novembra 2014. godine od osam do 13 sati u Sportskoj dvorani Ilijaš održat će se „Mala olimpijada Ilijaš 2014“ za uzrast mlađi kadeti.
-Ovo je prvi put da Taekwondo klub Ilijaš organizira olimpijadu za mlađe uzraste u taekwondo disciplinama i očekuje se više od 100 boraca. Posjetitelji će imati priliku vidjeti aktraktivne vještine naših najmlađih u sve tri zastupljene discipline. Koristim priliku da se zahvalim Općini Ilijaš i JU „Kulturno-sportski centar i Radio Ilijaš“ na podršci i ustupljenom prostoru, kazao je za Radio Ilijaš Munir Gaković, predsjednik i trener Taekwondo kluba Ilijaš.
Taekwondo klub Ilijaš učestvuje na brojnim takmičenjima i osvaja nagrade, a posebno su ponosni na svoj projekat Besplatnog kursa samoodbrane za osnovce koji je nedavno završen, a svi učesnici su dobili i certifikate.
Gaković napominje da ima talentovane djece u Ilijašu, a svi koji se žele upisati mogu to učiniti tokom cijele godine. Treninzi se održavaju u Sportskoj dvorani Ilijaš.

(radioilijas.ba)