Naslovnica ILIJAŠ Specijalna ponuda svadbenog salona restorana “Leyla” u Podlugovima

Specijalna ponuda svadbenog salona restorana “Leyla” u Podlugovima

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Svadbeni salon restorana Leyla je bogato opremljeni salon koji se nalazi u ulici Moševićka br. 127 u Podlugovima.

U ponudi nudimo Vam posebno ekskluzivnu, raskošnu i suvremeno opremljenu svadbenu dvoranu u kojoj možete započeti Vaše prve zajedničke korake u novi život.

Prepustite kompletnu organizaciju do najsitnijih detalja u naše stručne ruke te uživajte u kvaliteti i vrhunskoj usluzi.

Dvorana je potpuno opremljena vrhunskim multimedijalnim sustavom: ozvučenjem, specijalnom rasvjetom, efektima i dr, a naša višenamjenska svečana dvorana lako će se prilagoditi bilo kojem broju gostiju.

Naš iskusni tim na čelu sa profesionalnim kuharima, osmislio je za Vas bogatu ponudu jelovnika, a naše će osoblje sa zadovoljstvom osmisliti i poseban jelovnika prema Vašim željama i ukusu. 

Cijena svadbenog salona po osobi je 45 KM uz neograničeno konzumiranje jela i pića, kako alkoholnog tako i bezalkoholnog.

Također, u cijenu je uključena i dekoracija salona te poklon od restorana – Svadbena torta.

Bogat jelovnik koji sačinjava hladna plata, čorba, piletina, salata, pohovana šnicla, riblji file, jagnjetina i teletina, osmišljen je za svačiji ukus.

Ljubazno osoblje brinut će o Vama i Vašim gostima i biti Vam najbolji domaćin i prijatelj. Prepustite nama organizaciju jer nećete se pokajati, iza nas je stotine uspješno organizovanih veselja i svadbi.

Također, nudimo Vam i slikanje i snimanje svadbe uz određeni popust.

Kontakt: 066 909 390

Vaš svadbeni salon restorana LEYLA