Naslovnica ILIJAŠ Saopćenje za javnost: OO SDA Ilijaš zahvaljuje građanima na ukazanom povjerenju

Saopćenje za javnost: OO SDA Ilijaš zahvaljuje građanima na ukazanom povjerenju

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Predsjednik Općinskog odbora Stranke demokratske akcije Ilijaš Mahir Dević, u svoje ime i u ime rukovodstva SDA na svim nivoima vlasti ,zahvaljuje građanima BiH, a posebno svojim Ilijašanima koji su ukazali povjerenje Stranci demokratske akcije i novom bošnjačkom članu Predsjedništva BiH Bakiru Izetbegoviću.

-Kao što je već poznato, SDA je pobjednik Općih izbora 2014 na svim nivoima Vlasti. Svim građanima Bosne i Hercegovine, a naročito stanovnicima našeg grada Ilijaša čestitamo na provedenim izborima, svima vama koji ste dali podršku i svoje povjerenje Stranci demokratske akcije, želimo da se iskreno zahvalimo. SDA će, kao i do sada, nastaviti tražiti najbolja moguća rješenja koja su u interesu države BiH i njenih građana i našeg grada. Naš mladi i sposobni tim neće Vas iznevjeriti, kaže se u saopćenju OO SDA Ilijaš.
Također zahvaljuju svim kandidatima i volonterima SDA na sjajno obavljenom poslu, svima onima koji su proteklih 30 dana radili bez prekida i koji su osigurali da uspjeh SDA na izborima bude ovako značajan.

logo_sda
-Građani, naime, dobro znaju šta rade, nisu nimalo naivni, znaju da je u jedinstvu snaga i znaju da je ovo najozbiljnija politička stranka Bošnjačkog naroda. Zahvaljujemo građanima što su prepoznali naš rad i naša zalaganja za položaj jedine nam domovine Bosne i Hercegovine. Jer, kada je jaka SDA, jaka je i BiH, navodi se u saopćenju.
Također se zahvaljujemo medijima na korektnom izvještavanju i praćenju predizborne kampanje.

Stoga, još jednom svim našim glasačima za svaki glas od srca hvala.

OPĆINSKI ODBOR STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE ILIJAŠ