Naslovnica +OSTALO Predstavljamo vam novootvorenu dječiju igraonicu “Kockica” u Podlugovima (FOTO)

Predstavljamo vam novootvorenu dječiju igraonicu “Kockica” u Podlugovima (FOTO)

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Na radost mnogobrojnih mališana i njihovih roditelja,  uz pjesmu, veselje i dječje osmijehe, u TC Belamionix Podlugovi, proteklog vikenda otvorena je dječija igraonica. Igraonica koja nosi naziv ,,Kockica’’ omogućit će najmlađim sugrađanima da i tokom hladnih zimskih dana, u toplom i ugodnom prostoru uživaju u igri i zabavi.

Igraonica ovakvog tipa nedostajala je na prostoru Općine Ilijaš, naročito u toku jeseni i zime, kada zbog vremenskih prilika djeca nisu imala adekvatan prostor za igru i druženje.

U igraonici Kockica djeca su pod stalnim nadzorom stručnog i ljubaznog osoblja koje se brine da sve prolazi u najboljem redu kako bi roditelji koji ostave djecu u igraonici mogli bezbrižno uživati u shoppingu ili druženju sa prijateljima u obližnjem caffe restoranu TC Belamionix.

U maštovito opremljenom prostoru igraonice nudi se veliki broj sadržaja: organizacija rođendana, proslava, radionica, neograničena zabava na 3D lavirintu na tri nivoa, toboganima i ringišpilu. Najmlađi  posjetitelji mogu uživati u bazenu sa lopticama, kao i velikom broj igračaka.

Igraonica Kockica namijenjena je djeci od 1. do 9. godine života. Djeca s navršene 3 godine mogu ostati samostalno u igraonici dok su za njih odgovorni veseli i educirani  animatori, a djeca mlađa od 3 godine igraju se uz pratnju punoljetne osobe.

Iz igraonice Kockica najavljuju u narednim danima otvaranje i rođendaonice koja će biti u sklopu igraonice. Za organizaciju rođendana igraonica Kockica nudi raznovrsnu ponudu paketa, po odabiru roditelja, koji uključuju različitu ponudu hrane, pića, torti, animatora, maskota, facepaintinga, mađioničara, tematskih proslava, fotografisanje itd.

Radno vrijeme igraonice radnim danima je od 12:00 h do 20:00 h, a vikendom od 10:00 h do 20:00 h. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati osoblje igranice na broj telefona: +387 62 553 664. Njihov rad možete pratiti i putem Instagram profila: igraonica_kockica_belamionix, i Facebook stranice: https://www.facebook.com/igranicakockica/.

Za svoje redovne posjetitelje u igraonici se nudi posebna pogodnost – svaki šesti dolazak nagrađuje se besplatnim boravkom igraonici u trajanju od 2 sata.