Naslovnica IZDVOJENO Portal ILIJAS.info u 2023. godini ostvario rekordan broj posjeta: Stranica otvorena preko...

Portal ILIJAS.info u 2023. godini ostvario rekordan broj posjeta: Stranica otvorena preko 2.6 miliona puta

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Vodeći informativni portal na području općine Ilijaš, ILIJAS.info, našao se u top 100 domaćih web stranica po posjećenosti.

Podatak Google Analytics-a govori da je u prošloj godini zabilježeno preko 2.6 miliona (2,616,160) otvaranja stranica na portalu ILIJAS.info.

Broj unikatnih korisnika koji je posjetio portal u toku prošle godine (1.1.2023. – 31.12.2023.) je 491,143, dok je broj sesija 1,987,311.

Pored toga, Facebook stranica portala ILIJAS.info nedavno je dostigla broj od 29.000 lajkova te je jedna od najposjećenijih i najaktivnijih stranica u bližem regionu.

Zahvaljujemo se prije svega našim čitateljima sa područja općine Ilijaš, te iz bližeg regiona i dijaspore koji redovno koriste portal, pojedine priče, prilike i oglase, te šalju svoje radove i fotografije. U protekloj godini objavili smo više od 4000 korisnih sadržaja.

Pored redovnog informiranja, ILIJAS.info organizira i natječaje, nagradne igre i promoviše našu općinu u najbolje svjetlu, te pomaže u kreiranju sadržaja i motiviranju mladih da koriste u praksi informacije i prilike koje objavljujemo.

Portal ILIJAS.info vodi nekoliko mladih ljudi uz pomoć 10-ak partnera iz privrednog sektora koji ulažu u svoj marketing a samim time pomažu nas i naš opstanak na velikom tržištu.

Ovim putem zahvaljujemo se svim našim sponzorima i čitateljima na neizmjernoj podršci!