Naslovnica +OSTALO Metallon Visoko: Kovane i Inox ograde vrhunskog kvaliteta

Metallon Visoko: Kovane i Inox ograde vrhunskog kvaliteta

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Firma Metallon d.o.o. Visoko se bavi proizvodnjom i ugradnjom kovane bravarije i iz male zanatske radionice, za ovu vrstu djelatnosti, je do danas prerasla u respektabilnu firmu čije je ime sinonim za vrhunski kvalitet i sigurnost proizvoda.

Pri proizvodnji gotovo svih elemenata je zastupljen tradicionalan način izrade, što uz korištenje modernih pristupa kod površinske zaštite čelika, za rezultat ima proizvode koji svojim izgledom stvaraju harmoniju između modernog i tradicionalnog stila.

Kovano željezo svoju primjenu ima već stoljećima, i to je jedan od rijetkih materijala koji se koristio i prije nekoliko stotina godina, a s obzirom na svoj kvalitet, zadržao se i do danas. Firma Metallon u maksimalnoj mjeri koristi sve prednosti kovanog željeza i na taj način svojim kupcima isporučuje samo vrhunski kvalitet proizvoda.

Metallon d.o.o. ne proizvodi serijske proizvode. Ono što izađe iz naše proizvodnje je uvijek unikat i svaki proizvod ima svoj ornametalni duh. Želje kupaca se maksimalno uzimaju u obzir prilikom dizajniranja proizvoda uz poštivanje ambijenta u kome će proizvod biti primjenjen. Proizvodi se isporučuju i montiraju u dogovorenim terminima bez odlaganja.

Više na: www.metallon.ba ili na facebook stranici Metallon.