Naslovnica FOTO Matursko veče u Ilijašu (FOTO)

Matursko veče u Ilijašu (FOTO)

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

ZBOGOM ŠKOLO I PROFESORI

Ovogodišnja generacija maturanata Srednjoškolskog centra “Nedžad Ibrišimović” u Ilijašu koju sačinjava 158 maturanta okončala je školovanje i začinila ga Maturskom večeri koja je sinoć održana u prostorijama Restoran cluba “Diana” u Ilijašu.

DSC_1321

Po tradiciji maturanti su se pred rastanak sa od najljepšeg doba i nezaboravnog školskog druženja, okupili u prostorijama škole a zatim  oprostili šetnjom ulicama našeg grada na čijim je trotoarima, činilo se, bila okupljena raja iz Ilijaša i cijele okoline.

Poslije šetnje, u Sportskoj dvorani maturanti su od uprave škole dobili po crvenu ružu, a zatim su se uputili ka Restoran clubu “Diana”.

DSC_1465

Defile od srednje škole, glavnom ulicom u gradu, do Sportske dvorane bio je svojevrsna smotra mladosti, ljepote i najnovijih modnih trendova. Nove haljine i frizure, štikle i cipele, prva prava odijela, standardne kravate i leptir mašne samo su dio ove revije koju su aplauzima pozdravljali prisutni građani.

DSC_1533

U i ispred Restoran cluba “Diana” slijedilo je fotografisanje „za uspomenu i dugo sjećanje“. Slikali su se, opšti je utisak, svi sa svima.

Slavlje uz muziku, igru i pjesmu trajalo je do ranih jutarnjih časova.

DSC_1505

Jutro poslije maturske večeri donijelo je drugu priču. Kod većine maturanata dilema je šta i kud dalje. Fakultet, biro rad ili ipak bračne vode?!

Fotografije sa Maturske večeri pogledajte na našoj facebook stranici.