Naslovnica ILIJAŠ Kung fu kao vannastavna aktivnost

Kung fu kao vannastavna aktivnost

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Kung fu (wing chun) klub „IMPERATOR“  – Sarajevo,  koji je svoj rad proširio i na naše prostore (Lješevo) svoj rad je učvrstio uz saradnju sa Perzijsko – bosanskim koledžom u Lješevu.

Imperator kung fuSekcija borilačkih vještina na kojoj će se konkretno raditi, trenirati i izučavati Wing chun, Sanda i Lei thai, uvedena je u vannastavni školski plan i program odgojno obrazovne ustanove Perzijsko –bosanskog koleđa.

Učenici koleđa će imati privilegiju besplatnog učenja i usavršavanja sa licenciranim instruktorom Samirom Masnopitom koji je ujedno i aktivni takmičar i reprezentativac  Bosne i Hercegovine u Sanda borbama .

Bitno je spomenuti da su “vrata otvoren”  i  onima koji nisu učenici koleđa a pri tome su zainteresovani za kvalitetno druženje, naporno treniranje, pozitivnu atmosferu i priznato usavršavanje i napredovanje.

PbkTreninzi će se odvijati  u prostoru sportske sale Perzijsko – bosanskog koleđa.

Za sve detaljen informacije možete se obratiti na facebook profil: https://www.facebook.com/samir.masnopita, e-mail: masnopita_as@hotmail.com ili na broj telefona:  00387 61 413 185.