Naslovnica ILIJAŠ Ilijaš: Javni poziv na prezentaciju programa Europskog volonterskog servisa

Ilijaš: Javni poziv na prezentaciju programa Europskog volonterskog servisa

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Imate između 15 i 30 godina, zainteresovani ste za volontiranje, sticanje novih vještina i znanja, želite upoznati nove kulture i običaje te postati dio Evropskog volonterskog servisa?

Ukoliko je vaš odgovor “DA“, pozivamo vas na prezentaciju programa Europskog volonterskog servisa (EVS-a), koja će se održati održati 21.01.2016. godine, četvrtak u prostorijama Velike sale Općine Ilijaš sa početkom u 13:00 sati. Prezentaciju će voditi Bakir Demir,  EVS koordinator u SOS Društvenom centru “Hermann Gmeiner”.

Prezentaciju organizuje Omladinska organizacija “Iskoristi dan – Carpe diem“ Ilijaš u saradnji sa SOS Društvenim  Centrom “Hermann Gmeiner” Sarajevo – organizacijom akreditovanoj za koordinaciju, slanje i primanje volontera u okviru Programa “Mladi u Akciji“.

Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je poslati prijavu (ime i prezime, godište i kontakt mobitel) sa nazivom događaja: “PREZENTACIJA EVS-a“ na e-mail: oocarpediem14@gmail.com  najkasnije do 20.01.2016. godine do 18:00 sati. Za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefona 061 352 991 ili putem facebook stranice:

https://www.facebook.com/omladinskaorganizacijacarpediem

2