Naslovnica BIH Elvedina Šehić: Sretna sam zbog plasmana dalje, hvala svima na podršci

Elvedina Šehić: Sretna sam zbog plasmana dalje, hvala svima na podršci

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Muzičko takmičenje “Zvezde Granda” sve je popularnije u Bosni i Hercegovini. Ovog vikenda u naredni krug plasiralo se pet djevojaka među kojima su Elvedina Šehić iz Breze, Slađana Dragojlović iz Bijeljine, Lejla Čaušević iz Sarajeva, Biljana Sulimanović iz Beograda i Valentina Kuzmanović iz Kruševca.

Grand
Elvedini Šehić ovo nije prvi put da učestvuje u ovom takmičenju, ali je izgleda odlučnija i spremnija nego ikad da napravi dobar rezultat. Izuzetno je samokritična i mišljenja je kako uvijek može bolje.

– Veliki sam tremaroš i to je nešto što mi odmaže u nastupima. Zbog toga ne mogu dati svoj maksimum, ali kad se sve sagleda, nastup i nije bio loš – izjavila je Šehić za Online magazin Sutra.ba.

Plasman u naredni krug takmičenja nagrada je za uloženi trud u proteklom periodu.

– Sretna sam zbog plasmana dalje i drago mi je što sam dokazala i onima koji nisu vjerovali u mene da ja to mogu. Želim napredovati još više, a obzirom na jaku konkurenciju cilj mi je prolazak još najmanje dva kruga. Svi mi želimo ulazak u veliko finale ili TOP 20, a ja ću se potruditi posao odraditi što profesionalnije – dodala je Šehić koja se zahvalila svima na podršci uz poruku da od nje mogu očekivati još bolje nastupe.

U nastavku možete pogledati Elvedinin nastup uz komentare žirija.