Garden centar SEMINA Ilijaš Malešici Caffe pizzeria i centar Ilijaš

U petak svečano otvorenje fitnesa i teretane “No 1” u Ilijašu (FOTO)

Autoskola Velic Ilijas BP Merol Podlugovi Ilijas Pekara Gold Podlugovi Mehdijano Bijambare

   

Ilijaš od petka, 3.11.2017. godine dobiva jednu od najmodernijih i najopremljenijih teretana koja će biti otvorena za treninge sedam dana u nedjelji, svakog dana u godini.

Teretana “No 1” nudi jedinstven doživljaj treniranja na 1. spratu objekta “i centar ” (Konzum) u Ilijašu.

U petak tj. 3.11.2017. godine bit će održano svečano otvorenje i  “Dan otvorenih vrata”, tokom kojeg se svi zainteresovani mogu upoznati sa teretanom, spravama i mogućnostima ovog svojevrsnog centra i brenda u nastajanju.

Mnogi građani zbog dnevnih obaveza jednostavno ne stižu da vježbaju u toku dana, a žele da rade na sebi i održavaju ili unapređuju kondiciju. Zato sada mogu da dođu u večeranjim satima jer će teretana raditi od 7:00 do 22:00 sata.

“Naši klijenti neće morati da čekaju na upotrebu određene sprave jer smo obezbijedili dovoljno jedinica za sve – a ovo je samo početak”, poručuje vlasnik “i centra” i teretane “No 1”, koji će vrlo rado obezbijediti i dodatne sprave, ukoliko interesovanje Ilijašana bude rastuće.

A prema prvim impresijama, “No 1” će biti jedna od omiljenijih teretana u ovom regionu.

Klijentima su na raspolaganju stručni i iskusni personalni treneri sa kojima mogu slobodno da dogovaraju termine za vježbanje, a prvi trening, bilo sa trenerom ili samostalno, potpuno je besplatan.

Međutim, besplatno je i parkiranje u okruženju teretane, što je odlična pogodnost za sve vozače.

Počnite da radite na boljoj verziji sebe već danas i od petka postanite član “No 1” društva.

Kontakt telefon: 061 130 373 

     

 

 

Mesnica Sabanac Mjesto za reklamu