Garden centar SEMINA Ilijaš Malešici Caffe pizzeria i centar Ilijaš

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

Autoskola Velic Ilijas BP Merol Podlugovi Ilijas Pekara Gold Podlugovi Mehdijano Bijambare

   

Danas više sunčanog vremena na jugu i krajnjem sjeveru zemlje. U većem dijelu zemlje se očekuje pretežno oblačno vrijeme. Od poslijepodnevnih sati i tokom noći na subotu smanjenje oblačnosti. Slabi lokalni pljuskovi su mogući poslije podne na istoku i jugoistoku Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 13 i 19, na jugu zemlje od 20 do 24 °C.

U subotu više oblačnosti u centralnim i istočnim područjima Bosne. U ostatku zemlje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinana i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 2 i 6, na jugu od 9 do 13, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 14 i 19, na jugu zemlje od 20 do 24 °C.

U nedjelju sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinana i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 2 i 5, na jugu od 8 do 12, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 15 i 20, na jugu zemlje do 23 °C.

Mesnica Sabanac Mjesto za reklamu