Naslovnica FOTO U Ilijašu svečano otvoren novi Caffe bar “Cool” (FOTO)

U Ilijašu svečano otvoren novi Caffe bar “Cool” (FOTO)

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

U srijedu, 13. januara Ilijaš je postao bogatije za jedan kafić. Riječ je o Caffe baru “Cool”, koji se nalazi na adresi Bosanski put br. 197 (preko puta pravoslavne crkve u Ilijašu).

Da to nije riječ o običnom Caffe baru uvjerio se naš fotograf, a to će dokazati i fotografije koje vam donosimo. Naime, svojim ambijentom, sjajnom ponudom “Cool” se izdvaja od ostalih objekata.

Riječ je mjestu gdje ćete naići na raznovrsnu starosnu dob. Namijenjen je svima, kako omladincima, tako i onima malo starijim. Svojim izgledom mami goste da ponovo dođu, jer je rađen po evropskim standardima, a ujedno daje osjećaj sigurnosti da se osjećate kao kod svoje kuće.

DSC_2182

“Cool” je rađen po principu da svaki gost nađe kutak za sebe, kako je bilo i na samom otvorenju.

Ponuda koju pruža “Cool” je posebna priča za sebe. Posjetiocima je u ponudi razni izbor pića, a za dobrodošlicu se obavezno nađe još štošta…

DSC_2186

Ako je suditi prvim utiscima, Caffe bar je sve oduševio, i apsolutno ispunjava i najoštrije zahtjeve. U svakom slučaju topla preporuka ILIJAS.info tima je da što prije posjetite ovo mjesto, jer se to itekako isplati.