Naslovnica BIH Odlična atmosfera na Sarajevo Winter Festu: Brojnu publiku zabavljao Mirza Pandur

Odlična atmosfera na Sarajevo Winter Festu: Brojnu publiku zabavljao Mirza Pandur

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Druga večer Sarajevo Winter Festa nastavila je s dobrom atmosferom i bogatom gastro ponudom, a prisutne je zabavljao mladi pjevač Mirza Pandur.

Tako je mnogobrojna publika imala priliku čuti obrade nekih od najvećih pop i rock hitova izvođača kao što su Zdravko Čolić, Dino Merlin, Tony Cetinski, Oliver Dragojević, Toše Proeski, Mladen Vojičić Tifa i drugi.

Za atmosferu prve večeri Sarajevo Winter Festa bile su zadužene DJ Forora i popularna pjevačica Indira Forza, a prostor na kojem se odvija ovaj festival bio je mali za sve one koji su željeli uživati u nastupu hrvatske pjevačice.

Prvi Winter Fest Sarajevo održava se na Trgu Prve brigade policije (plato prekoputa Vijećnice), a trajat će sve do 3. januara.

Kako su organizatori festivala naveli, cilj im je da okupe veliki broj izlagača hrane i pića, ali i da privuku što veći broj građana i turista. Osim prilike da uživaju u raznim jelima domaće, ali i internacionalne kuhinje, svi koji se odluče posjetiti prvi Sarajevo Winter Fest moći će uživati i u muzičkom programu domaćih i regionalnih zvijezda, a kreiran je i program za djecu.

Program festivala možete pročitati u nastavku:

25. decembar – “Druženje sa Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima zu novogodišnji facepainting”, Neo Stereo

26. decembar – Frenkie, Kontra i Indigo

27. decembar – “Tajni Gaz” Balašević Tribute Band

28. decembar – Etno Trans

29. decembar – Tarik Mulaomerović

30. decembar – Rock Ko Fol

31. decembar – Predstava “Potraga za Deda Mrazom”

1. januar – Cunami i Valderrama

2. januar – S.A.R.S.

3. januar – Adi Šoše