Naslovnica ILIJAŠ ASA Banka sutra otvara svoje poslovnice kako bi omogućila pravovremnu isplatu penzija

ASA Banka sutra otvara svoje poslovnice kako bi omogućila pravovremnu isplatu penzija

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas
Briga o potrebama klijenata i pružanju pravovremenih usluga za sve kategorije stanovništva pokazuje društveno odgovorno poslovanje ASA Banke. U cilju da omogući isplatu penzija, ASA Banka je donijela odluku da u subotu, 4. maja 2024. godine, otvori sve podružnice svoje mreže širom BiH u periodu od 9 do 12 sati.

U skladu sa navedenom odlukom svi penzioneri će u navedenom terminu biti u prilici da odmah dođu do svojih sredstava.

“Naša misija da budemo podrška bh. privredi i društvu ogleda se u našem svakodnevnom poslovanju. Kao vodeća domaća banka, želimo biti oslonac i prepoznajemo važnost pružanja praktičnih rješenja koja su prilagođena životnim okolnostima. Otvorenjem poslovnica u subotu želimo da osigurati da se našim klijentima koji pripadaju ovoj važnoj kategoriji, omogući isplata penzija na vrijeme i to bez dodatnih poteškoća i stresa”, ističu iz ASA Banke.

Ova inicijativa predstavlja još jedan iskorak banke u odnosu na tržište gdje su pored finansijskog pokazali značajan društveno-odgovorni potez u poslovanju. Zaposlenici Banke bit će dostupni u navedenom periodu za podršku i pomoć klijentima.

“ASA Banka je uvijek bila predana zajednici u kojoj posluje, i otvaranje poslovnica ove subotu je još jedan korak u pružanju podrške našim građanima. Ponosni da i na ovaj način možemo pokazati da smo uz finansijsku stabilnost, potpuno posvećeni dobrobiti svih kategorija društva”, zaključuju iz ASA Banke.

Za više informacija o radnom vremenu i lokacijama poslovnica ASA Banke posjetite web stranicu www.asabanka.ba ili ih pratite na Facebooku.