Naslovnica BIH Aerodrom u Sarajevu uvodi nove usluge za putnike od 1. jula

Aerodrom u Sarajevu uvodi nove usluge za putnike od 1. jula

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Po uzoru na mnoge evropske i svjetske aerodrome, od 1. jula je i putnicima koji koriste usluge Međunarodnog aerodroma Sarajevo dostupna usluga brzog prolaza koja omogućava izbjegavanje čekanja u dugim redovima i brži prolaz do sigurnosne kontrole.

“Posebno nas raduje što smo omogućili i dodatne pogodnosti za putnike koji žele uživati u premium iskustvu korištenja naših usluga. Naime, putnicima je od danas omogućena i online kupovina vouchera za korištenje Salona poslovne klase na prvom spratu – CIP ili Premium salona poslovne klase, koji se nalazi na drugom spratu zgrade Terminala B”, navode iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.  

Dodaju da je za putnike koji kupe voucher za korištenje jednog od salona poslovne klase, Fast Track usluga gratis.

Plaćanje je moguće izvršiti samo online i to putem web stranice Međunarodnog aerodroma Sarajevo https://www.sarajevo-airport.ba/Shop

Cijene navedenih usluga su: Fast Track 10 eura + PDV; Salon poslovne klase – CIP 25,56 eura + PDV, te Premium salon 30,67 eura + PDV.

“Napominjemo da je korištenje usluga besplatno za djecu uzrasta od 0 do dvije godine, dok je za djecu uzrasta od dvije do 12 godina cijena za sve usluge snižena za 50 posto”, saopćeno je iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.