Naslovnica ILIJAŠ SDA Ilijaš osudila vandalizam pred izbore: Poruka Naroda i Pravde znak očaja...

SDA Ilijaš osudila vandalizam pred izbore: Poruka Naroda i Pravde znak očaja i nemoći

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

SDA Ilijaš oglasila se povodom incidenta koji se dogodio uoči predstojećih izbora, a koji, kako navode, predstavlja znak nervoze i frustracije u redovima Naroda i Pravde Ilijaš. U obavještenju dostavljenom našem portalu, iz SDA tvrde da su svjesni da će njihovi politički protivnici doživjeti poraz, uprkos pokušajima da prikažu drugačiju sliku.

“Dok javno govore o pobjedi, njihovi potezi jasno pokazuju nemoć i očaj. Ovaj put su otišli korak dalje, te su na sramotan način oštetili plakat našeg kandidata za načelnika, Nermina Hodžića, koristeći brusilicu za ovaj čin vandalizma,” stoji u obavještenju SDA Ilijaš.

SDA Ilijaš ističe da ovakav vandalizam nije ništa drugo nego znak slabosti i pokušaj skretanja pažnje s vlastitih neuspjeha.

Kako saznajemo, KJKP “Park” je po pozivu i prijavi Naroda i Pravde Ilijaš, uklonuo spornu konstrukciju koja se nalazila u ulici Bosanski put u Ilijašu, bez ijednog upozorenja.

“Umjesto konstruktivne kampanje, odlučili su se za prljavu igru koja neće promijeniti ishod izbora.”

Na kraju, SDA naglašava da, bez obzira na “niske udarce i ogromna sredstva uložena u prljavu internet kampanju”, vjeruju da će narod prepoznati prave vrijednosti i vodstvo koje donosi rezultate.