Naslovnica BIH Kako voditi predizbornu kampanju za Lokalne izbore 2020. godine?

Kako voditi predizbornu kampanju za Lokalne izbore 2020. godine?

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini se održavaju 15.11.2020. godine.  Zvanični početak predizborne kampanje je od 16.10.2020. godine. 

Političko oglašavanje na najčitanijem portalu na području općine Ilijaš i šire

Portal ILIJAS.info egzistira već sedam godina u svijetu internet medija. Portal ILIJAS.info je uz pomoć profesionalne redakcije novinara zadobio povjerenje široke mase i danas opravdano slovi za najčitaniji internet portal na području općine Ilijaš i šire.

Zbog ogromnog broja interesovanja političkih partija, ali i kandidata sa listi za oglašavanjem na našem portalu, u nastavku donosimo ponudu za politički marketing, odnosno marketing ponudu za predstojeće Lokalne izbore 2020. godine.

Veoma važna stavka svakog poslovanja svakako je i marketing, koji je oduvjek važio da obavlja 50 odsto posla.

Oglašavanje putem interneta ima brojne prednosti, a bitna stavka je i konstantno pozicioniranje banera prema definisanoj veličini, a koji Vam omogućava prikaz više fotografija.

Dnevno objavimo minimalno dvadeset vijesti koje vidi veliki broj naših korisnika, a naši članci dostižu veliki broj razmjena/podjela što povećava samu vidljivost Vaše reklame.

U okviru marketing ponude dozvoljavamo da i putem naših Facebook stranica objavljujemo promo sadržaj putem fotografije/flayera/videozapisa, a koji imaju za cilj skrenuti pažnju čitatelja. Sve navedeno, dovoljan je garant kako je Vaše reklamiranje putem portala ILIJAS.info produktivno i pravo rješenje.

Za detaljnije informacije, kontaktirajte nas putem e-maila: info@ilijas.info

Napominjemo da je moguće izvršiti rezervaciju banera, uz isključivo plaćanje 50% iznosa od ukupne cijene banera, po rezervaciji, a preostali iznos najkasnije do zvaničnog početka kampanje.

Obzirom da su lokalni izbori fokusirani više na kandidata nego na političke stranke, veoma je važno voditi dobru individualnu kampanju. Birači na lokalnom nivou traže sposobnog menadžera ili općinsko vijeće, koji će voditi lokalnu zajednicu i zato je važno da se sami pozicionirate kao takvi i dobrom kampanjom dođete do vaših glasača.

Cilj nam je poboljšati političku komunikaciju i pomoći vam da izborite mandat u Vijeću,  ili da postanete načelnik.

Imajte u vidu da bez obzira koliko kvalitetan program imali, ono što će vas dijeliti od uspjeha je kvalitetna komunikacija prema biračima.

Politički marketing – počnite danas da budete jači sutra