Naslovnica ILIJAŠ Sigurno do vozačke dozvole uz autoškolu “Tica” Ilijaš

Sigurno do vozačke dozvole uz autoškolu “Tica” Ilijaš

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

SIGURNO DO VOZAČKE ZA 899 KM

Ukoliko Vam je cilj da uđete u tajne vještine vožnje i na putu budete sigurni u svoje poteze, čuvajući svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju onda je autoškola „TICA“ prava adresa za Vas.

Za sve buduće vozače sa područja Kantona Sarajevo, autoškola  TICA je pripremila cijenu polaganja vozačkog ispita u iznosu od 899, 00 KM. Akcija traje dok se ne popune slobodna mjesta. S obzirom da je broj mjesta ograničen, svoju rezervaciju izvršite već danas. Kontaktirajte nas putem telefona, web stranice, društvenih mreža ili nas posjetite na adresi Bulevar Meše Selimovića 95.

Autoškola „TICA“ je osnovana 1997. godine. Fokusirani smo da Vas, koji se odlučite u svoj novčanik staviti vozačku dozvolu, učinimo sigurnim na cesti. Hiljade zadovoljnih vozača su dokaz našeg predanog rada. Mi ne želimo biti samo mjesto gdje ćete učiti da vozite. Želimo da budemo mjesto gdje će Vam vožnja postati zadovoljstvo, gdje će vam obuka biti zabavna, a polaganje vozačkog ispita formalnost koju ćete uspješno obaviti sa osjećajem da ste ovladali vještinom vožnje.

Telefon: +387 33 221 224;  Viber/WhatsUp: +387 62 577 866
Web stranica: www.autoskolatica.ba 
Facebook: www.facebook.com/autoskola.tica/
Instagram: www.instagram.com/autoskolaticasarajevo/
Adresa: Bulevar Meše Selimovića 95, 71000 Sarajevo
Mail: info@autoskolatica.ba.