Naslovnica ILIJAŠ Sve je spremno za večerašnji koncert duhovne muzike “Večer najljepših ilahija”

Sve je spremno za večerašnji koncert duhovne muzike “Večer najljepših ilahija”

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

U organizaciji BZK “Preporod” Ilijaš i Medžlisa Islamske zajednice Sarajevo, u nedjelju, 22.12.2019. godine u Sportskoj dvorani u Ilijašu, s početkom u 18:30 sati, održat će se koncert pod nazivom “Večer najljepših ilahija”.

-“I ove godine koncert ima i humanitarni karakter na kojem će se prikupljati sredstva za naše sugrađane koji teško žive. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem sve naše sugrađane da dođu i uživaju u programu koji smo pripremili. Zahvaljujemo se svim našim sponzorima“, kazao je Adis Duraković predsjednik BZK „Preporod“ Ilijaš.

Na koncertu će nastupiti:

Armin Muzaferija, Šejma Mehić, Abdusamed Šljivar, Mustafa Isaković, Šerif Delić, Madžid Aganhodžić, Selma Droce, Naida Sulejmani, Mirnes Buko, hor MIZ Sarajevo,…

Specijalni gost: dr. hfz. Kenan ef. Musić

Koncert je humanitarnog karaktera. Svi posjetioci moći će donirati novčana sredstva, u skladu sa svojim mogućnostima za pomoć porodicama sa područja općine Ilijaš koje žive u teškim uslovima.

MEDIJSKI I TEHNIČKI POKROVITELJI: KSC i Radio Ilijaš, portal Ilijas.info, Breza- X, portal IlijasNet, stranica Misoča Ilijaš, digitalna agencija “Media Control” Ilijaš, Agencija Produkcija, Pizzeria Snack Ilijaš, OM Trending, Tranzit Export d.o.o. Ilijaš, RTV Vogošća i knjižara Nidija Ilijaš.

Ulaz na koncert  je slobodan.

Organizatori vjeruju kako će ova manifestacija ispuniti ilijašku dvoranu do posljednjeg mjesta. Pozivamo sve građane da svojim prisustvom uveličaju ovaj lijepi događaj.