Naslovnica ILIJAŠ Vogošća dobila svoj prvi “Kutak zdravlja”

Vogošća dobila svoj prvi “Kutak zdravlja”

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Živimo u svijetu gdje je skoro sve postalo nezdravo, gdje nemamo vremena da pripremamo zdravu hranu i posvetimo se tome. S ubrzanim životnim tempom dolaze i grickalice koje nam samo dodatnu pomažu u namjeri da brzo zasitimo svoje potrebe, brzo, ali nezdravo. Upravo to je razlog pokretanja jednog novog mini projekta koji će svima nama pokazati da ipak imamo vremena ukoliko to želimo.

Volite kikiriki, pistacije, bademe, lješnjake?! Uvijek ste razmišljali kako biste na poslu, na pauzi, ali i poslije silnih svakodnevnih obaveza uz film grickali nešto zdravo a ukusno?! Problem je što obično te ideje smetnete sa uma čim dođete do odjela u marketu sa čipsom i slatkišima. Međutim, pronašli smo način da vam ponudimo i drugu opciju, puno zdraviju. ”Kutak zdravlja” za vas uvijek ima spremne sve vrste orašastih plodova, sjemenke suncokreta, bundeve, grožđice. Bademi i lješnjaci u crnoj i bijeloj čokoladi, ili u kombinaciji sa okusima omiljenih italijanskih poslastica, tiramisua i kapućina, čokoladni kamenčići, grožđice i brusnice u kvalitetnoj čokoladi samo su neke od slatkih delicija koje možete pronaći u njihovom asortimanu.

Sada kada ste obezbijedili grickalice za svoju poslovnu pauzu, užinu nakon treninga ili poslasticu za večer uz film u kućnoj atmosferi, možete sa sobom ponijeti i poklon za porodicu i prijatelje. Iz „Kutka zdravlja” će vam pripremiti najrazličitije zdrave poklone, ovisno o vašim željama, a ukoliko nekoga želite iznenaditi i poslati im na adresu, čas posla, odaberite poklon i napišite poruku koja želite da stigne uz paketić.

Ne smijemo zaboraviti i sva zdrava ulja koja do sada niste znali gdje kupiti, a tražili ste ih. U njihovom asortimanu možete pronaći ulja kokosa, kikirikija, lana, oraha, lješnjaka, konopolje, ćurokota i mnoga druga koja imaju zdravo svojstvo i odličnu namjenu u prevenciji i sprečavanju mnogih bolesti. Odličan saveznik u tome je i med koji će u kombinaciji sa našim zdravim sastojcima ojačati vaš imunitet, krvnu sliku i energiju.

I na kraju, najvažnija stvar, gdje ih možete pronaći?! ”Kutak zdravlja” vas čeka u tržnom centru Bingo u Vogošći, a njihova vrata su otvorena svaki dan od 09 do 21 h. Ukoliko trebate više informacija, potražite ih na broj 062056538 ili 061837420.

Ne zaboravite, da promjene kreću od malih stvari, zdravih navika koje će nam uljepšati život.