Naslovnica ILIJAŠ Promo: IMTEC d.o.o. – domaća IT kompanija

Promo: IMTEC d.o.o. – domaća IT kompanija

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

IMTEC d.o.o. je domaća IT kompanija fokusirana da pruži vrhunsku uslugu svojim klijentima.  Svojim klijentima daju punu sigurnost da će imati  kvalitetnog partnera i  najbolja tehnološka rješenja u skladu sa njihovima potrebama.

Uposlenici IMTEC-a uvjereni su da tehnologija ima svrhu, samo ako unaprijeđuje kvalitet života ljudi. U skladu s tim  isporučuju samo onu tehnologiju koja će sve nas učiniti boljim.

Kompanija razvija svoje poslovanje u dvije divizije, IMTEC Solutions i IMTEC Computers, a jedini je registrovani proizvođač desktop računara u BiH.

IMTEC Computers snadbijeva fizička i pravna lica personalnim računarima i periferijom, pametnim uređajima, potrošnim materijalima te technology dodacima putem 14 specijaliziranih trgovina na području čitave BiH.

U okviru IMTEC Solutions djeluje tim posvećen razvoju i implementaciji web i softverskih usluga u domenu digitalnog marketinga, e-učenja i cloud rješenja.

IMTEC posjeduje centar za isporuku IT usluga putem kojeg certificirano i obučeno osoblje obavlja ugovorene usluge servisa i podrške za više do 1000 poslovnih korisnika u BiH.

Osim toga, u procesu je razvoja i prodaje velikog broja složenih IT rješenja, koji sadrže hardver, softver i uslugu IMTEC-a,  za poslovne korisnike na području čitave BiH.

Kompanija zapošljava 90 uposlenika, a njeni uposlenici se stalno stručno usavršavaju i razvijaju vlastite vještine.

Besplatan poziv: 080 022 338

Mail: info@imtec.ba

Web stranica: www.imtec.ba

Facebook stranica:  www.facebook.com/imtec.ba