Naslovnica ILIJAŠ Nagradna igra: Oriflame Cosmetics i portal ILIJAS.info vas nagrađuju

Nagradna igra: Oriflame Cosmetics i portal ILIJAS.info vas nagrađuju

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Oriflame je kompanija koja je izgrađena na snovima. Danas je to evropska kozmetička kompanija br. 1. direktne prodaje. Posjeduje više od 3.3 miliona konsultanta u više od 60 zemalja širom svijeta. 50 godina iskustva u ostvarivanju snova. Oriflame je dio rastuće industrije direktne prodaje. Posvećeni smo pružanju najbolje poslovne prilike i proizvoda. Oriflame nije samo kataloška prodaja! Oriflame je stil života!

Uz Oriflame možete mnogo: samo sebi da kupujete jeftinije bez obaveza, da nudite drugima i zaradite na preporuci, da gradite ličnu grupu i vlastiti biznis, te primate platu na svoj žiro-račun svaki mjesec. Oriflame je stil života koji nam pruža finansijsku nezavisnost. Ali to nije sve, osim redovne i dobre zarade, tu u za svaku uspjeh, pohvale, pokloni, outovanja i jednokratni bonusi. Samo nebo je granica ! A šta Vas spriječava u uspjehu??? Baš ništa!!! Potrebno je da odlučite i izađete iz zone komfora. Oriflame je jedna od rijetkih firmi u kojoj možete raditi isključivo od kuće. To je isto kao da vodite vlastiti biznis, ali bez ikakvih ulaganja, što je možda i najstresniji dio takvog poslovanja. Ipak, ako ste tip osobe koja voli rad s ljudima, ovaj će vam posao savršeno odgovarati. Uvijek će biti prilike za upoznavanjem zanimljivih ljudi i njihovih priča i nikada nije dosadno. Oriflame kompanija nudi fleksibilno radno vrijeme što znači da Vi radite koliko želite i kada želite. Nemate šefa, sami ste svoj šef i sve zavisi isključivo od Vas. Pretvorite kozmetiku u novac i već danas počnite graditi vlastiti biznis.


Oriflame Cosmetics (Enisa Sokolar) u saradnji sa web portalom ILIJAS.info organizuju veliku nagradnu igru. 

Ovog puta nagrađujemo pet najsretnijih osoba vrijednim nagradama. Da bi učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da:

1. Lajkate Facebook stranice Ilijas.info portala i Oriflame Cosmetics-a:

 

2. Izvršite podjelu/razmjenu ovog članka na svoj Facebook zid (public/javno),

3. U komentaru ispod ovog članka na našoj Facebook stranici napišete: “ILIJAS.info i Oriflame Cosmetics (Enisa Sokolar) me nagrađuju!

 


NAGRADE:

 






Imena pet sretnih dobitnika objavit ćemo u srijedu, 01. februara 2017. godine u 21:00 sat na našoj Facebook stranici.

Svim učesnicima želimo mnogo sreće!

Nagradna igra odnosi se na osobe koji nisu Oriflame članovi i koje imaju više od 18 godina!