Naslovnica ILIJAŠ Predstavljamo: Servis računara “Neocomputers” Ilijaš

Predstavljamo: Servis računara “Neocomputers” Ilijaš

Buregdzinica Tepsy Ilijas Dstore Ilijas

Firma „Neocomputers“ Ilijaš je osnovana 3. feburara 2016. godine. Bavi se prodajom i servisom računara i računarske opreme sa dodatnim uslugama za sve korisnike i potencijalne kupce.

Neocomputers nudi usluge: – servis računara, laptopa i informatičke opereme – instalacija i reinstalacija Windows programa ( 7 i 8, 8.1 i 10) – čišćenje, optimiziranje i ubrzavanje računara, provjera i čišćenje od virusa – instalacija drivera, codeca, programa – antivirusni, antispyware, antispam zaštite računara – ugradnja i nadogradnja računarskih kompomenti – umrežavanja kućnih i poslovnih računara (servera) te povezivanje s udaljenim radnim mjestima. Pored nabrojanih nudimo i uslugu utvđivanje ispravnosti vaseg Hardwarea i Software takođe i nadogradnje postojećeg hardware moguće su takođe:

-Instalacija printera, skenera, višefunkcijskih uređaja i ostalih vanjskih uređaja -Ugradnja CD/DVD/BLU-RAY snimača (pržilice) -Ugradnja hard diska -Ugradnja memorije (RAM) -Ugradnja zvučne kartice -Ugradnja grafičke kartice i ostalih unutrašnjih komponenti i ugradnja novih po vašoj želji.

Ako imate 2 ili više računara u kući ili na poslu zašto ih ne biste umrežili tako da možete resurse jednog računala koristiti na drugom i obrnuto? Također je moguće povezivanje jednog ili više računala putem remote desktop connection (RDC) veze, sa prisitupom računara sa bilo koje lokacije. Pružamo i usluge instalacije i konfiguracije SERVERA, VIRTUALIZACIJU istih putem VM kao i operativne sisteme serverskih izdanja Windowsa  2012, 2012 r2 i 2016 te raznih OpenSource sustava) sa svim potrebnim driverima i osnovnim programima (uz kupovinu licence za server).

U paket ponude uračunata je i optimizacija Windows-a isključivanjem i podešavanjem raznih programa i servisa, instalacija zakrpa i servisnih paketa za windowse, a sve u cilju što bržeg rada računara. Provjera i čišćenje računala od virusa i raznih malicioznih programa, i popravljanje eventualne štete koju su nanijeli virusi (ako je moguće), fizičko čišćenje unutrašnjosti kućišta računara – ispuhivanje.

Radimo više-radimo bolje! / Neo Computers Ilijaš

Kontaktirati nas možete putem Facebook stranice Neocomputers kao i putem našeg poslovnog e-maila neocomputers@outlook.com te na brojeve telefona: 062 996 870 i 063 806 501.

 

neo-1