Garden centar SEMINA Ilijaš Malešici Caffe pizzeria i centar Ilijaš

Portal ILIJAS.info u 2017. godini zabilježio preko 1.1 miliona pregleda stranica

Autoskola Velic Ilijas BP Merol Podlugovi Ilijas Pekara Gold Podlugovi Mehdijano Bijambare

   

Vodeći informativni portal na području općine Ilijaš, ILIJAS.info, našao se u top 400 domaćih web stranica po posjećenosti.

Podatak Google Analytics-a govori da je u prošloj godini zabilježeno preko 1.1 miliona otvaranja stranica na portalu ILIJAS.info.

Broj unikatnih korisnika koji je posjetio portal u toku prošle godine (1.1.2017. – 31.12.2017.) je 265 048, dok je broj sesija 773 675.

Pored toga, Facebook stranica portala ILIJAS.info nedavno je dostigla broj od 14 000 lajkova te je jedna od najposjećenijih i najaktivnijih stranica u bližem regionu.

Zahvaljujemo se prije svega našim čitateljima sa područja općine Ilijaš, te iz bližeg regiona i dijaspore koji redovno koriste portal, pojedine priče, prilike i oglase, te šalju svoje radove i fotografije. U protekloj godini objavili smo više od 2500 korisnih sadržaja.

Pored redovnog informiranja, ILIJAS.info organizira i natječaje, nagradne igre i promoviše našu općinu u najbolje svjetlu, te pomaže u kreiranju sadržaja i motiviranju mladih da koriste u praksi informacije i prilike koje objavljujemo.

Portal ILIJAS.info vodi nekoliko mladih ljudi uz pokroviteljstvo Općine Ilijaš kao generalnog partnera te 50-ak drugih partnera iz privrednog sektora koji ulažu u svoj marketing a samim time pomažu nas i naš opstanak na velikom tržištu.

Ovim putem zahvaljujemo se svim našim sponzorima i čitateljima na neizmjernoj podršci!

Mesnica Sabanac Mjesto za reklamu