Garden centar SEMINA Ilijaš Malešici Caffe pizzeria i centar Ilijaš

Vremenska prognoza za naredna tri dana

Autoskola Velic Ilijas BP Merol Podlugovi Ilijas Pekara Gold Podlugovi Mehdijano Bijambare

   

Danas u drugoj polovini dana u Bosni pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini pretežno vedro. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između -3 i 3°C, na jugu zemlje od 4 do 7°C.

U petak, 22.12.2017., u Bosni pretežno oblačno vrijeme sa slabim snijegom u jutarnjim satima. Veći dio dana bez padavina. U noći na subotu nove slabe padavine u Bosni. Većinom slab snijeg, u nizinama je moguća i slaba kiša. U Hercegovini pretežno vedro. Više oblačnosti na sjeveru Hercegovine. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjerena bura sa jakim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0°C, na jugu zemlje do 3°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 6°C, na jugu zemlje od 7 do 10°C.

U subotu, 23.12.2017., u Bosni će preovladavati pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima slabe padavine u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima. Većinom slab snijeg, u nizinama je moguća i slaba kiša. U drugoj polovini dana smanjenje oblačnosti u Krajini i zapadnim područjima. U Hercegovini uglavnom sunčano sa malom do umjerenom naoblakom. Više oblačnosti na sjeveru Hercegovine. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno jaka bura. U noći na nedjelju vjetar u Bosni mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 2°C, na jugu zemlje do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 6°C, na jugu zemlje do 9°C.

U nedjelju, 24.12.2017., više oblačnosti prije podne u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima gdje se razvedravanje očekuje u drugoj polovini dana. U ostatku zemlje pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab, u Bosni južnog smjera, a u Hercegovini sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 0°C, na jugu zemlje do 3°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 8°C, na jugu zemlje do 10°C.

Mesnica Sabanac Mjesto za reklamu