Garden centar SEMINA Ilijaš Malešici Caffe pizzeria i centar Ilijaš

Večeras od 19 sati u dvorani Ilijaš koncert duhovne muzike “Večer najljepših ilahija”

Autoskola Velic Ilijas BP Merol Podlugovi Ilijas Pekara Gold Podlugovi Mehdijano Bijambare

   

Tradicionalni koncert “Večer najljepših ilahija”, 12. po redu u organizaciji BZK “Preporod” Ilijaš, bit će upriličen u subotu 11.11.2017.godine , sa početkom u 19:00 sati u Sportskoj dvorani Ilijaš.

“Ono po čemu će se razlikovati ovogodišnji koncert jeste vrhunska scena uređena sa preko 30 metara kvadratnih led ekrana na kojem će biti prikazane video prezentacije. Svi učesnici će biti na sceni, a u toku bogatog programa eminentna imena iz svijeta duhovne muzike, ekskluzivno u našem gradu, promovisat će nove pjesme i video spotove, koje do sada nismo čuli i vidjeli. Očekujemo da će Sportska dvorana Ilijaš, biti ispunjena do zadnjeg mjesta”, kazao je projekt menadžera Tarik Omerhodžić.

Na koncertu će nastupiti:

SOLISTI: Armin Muzaferija, Latif Moćević, Ahmed Alili, Mustafa Isaković, Šerif Delić, Miralem Babajić, Selma Droce, Lejla Čaušević i Adna Gurda.

HOROVI: hor “Šapat srca” i domaćin koncerta hor “Preporod” Ilijaš.

Ansambl Džemšida Hodžića.

Koncert je humanitarnog karaktera. Svi posjetioci moći će donirati novčana sredstva, u skladu sa svojim mogućnostima, za izgradnju lifta u SŠC „Nedžad Ibrišimović“ Ilijaš, koji je neophodan učeniku Dženanu Pinjiću ali i svim ostalim učenicima sa sličnim problemima.

SPONZORI: Općina Ilijaš, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Ministarstvo kulture i sporta KS, BH Pošta.

MEDIJSKI I TEHNIČKI POKROVITELJI: portal Ilijas.info, agencija  Produkcija, RTV Vogošća, Breza- X,  Radio Ilijaš, Radio Visoko i Misoča Ilijaš.

Ulaz na koncert  je SLOBODAN.

Mesnica Sabanac Mjesto za reklamu