Garden centar SEMINA Ilijaš Malešici Cvjecarstvo Nesimovic Ilijas Mrakovo

Uspješno realizovan projekat “Kuhajmo zajedno” (FOTO)

Autoskola Velic Ilijas BP Merol Podlugovi Ilijas Pekara Gold Podlugovi Mehdijano Bijambare

   

Omladinska organizacija „Iskoristi dan – Carpe diem“ danas je, u ugodnom ambijentu Restorana “Diana” organizovala završnu radionicu i druženje povodom završetka projekta “Kuhajmo zajedno”.

Projekat je imao za cilj da pomogne djeci sa poteškoćama u razvoju i pruži podršku udruženju “Budi mi drug“, koje je jedino  udruženje ovog tipa  na području općine Ilijaš.„Kuhajmo zajedno“  se sastojao od 8 radionica u okviru kojih bi članovi udruženja zajedno sa volonterima pripremali tradicionalna jela, a potom, uz zajedničko druženje,  konzumirali ista.

Današnjem druženju prisustvovao je i Općinski načelnik Akif Fazlić, koji je istakao značaj realizacije ovakvih projekata te čestitao udruženjima na još jednom uspješno realizovanom projektu. Načelniku Fazliću uručena je i zahvalnica za podršku i doprinos, kao i predsjednici Udruženja “Budi mi drug” Melihi Mešetović, te učesnicima projekta i volonterima.

Predjednica Omladinske organizacije “Iskorisiti dan-Carpe Diem” Elma Čutura, zahvalila se svima na velikoj podršci u procesu realizacije projekta te istakla da je ovo tek početak uspješne saradnje između ova dva udruženja.

Sve fotografije pogledajte na našoj Facebook stranici ILIJAS.info.

Mesnica Sabanac Mjesto za reklamu