Garden centar SEMINA Ilijaš Malešici Caffe pizzeria i centar Ilijaš

Uspješno realizovan projekat “Kuhajmo zajedno” (FOTO)

Autoskola Velic Ilijas BP Merol Podlugovi Ilijas Pekara Gold Podlugovi Mehdijano Bijambare

   

Omladinska organizacija „Iskoristi dan – Carpe diem“ danas je, u ugodnom ambijentu Restorana “Diana” organizovala završnu radionicu i druženje povodom završetka projekta “Kuhajmo zajedno”.

Projekat je imao za cilj da pomogne djeci sa poteškoćama u razvoju i pruži podršku udruženju “Budi mi drug“, koje je jedino  udruženje ovog tipa  na području općine Ilijaš.„Kuhajmo zajedno“  se sastojao od 8 radionica u okviru kojih bi članovi udruženja zajedno sa volonterima pripremali tradicionalna jela, a potom, uz zajedničko druženje,  konzumirali ista.

Današnjem druženju prisustvovao je i Općinski načelnik Akif Fazlić, koji je istakao značaj realizacije ovakvih projekata te čestitao udruženjima na još jednom uspješno realizovanom projektu. Načelniku Fazliću uručena je i zahvalnica za podršku i doprinos, kao i predsjednici Udruženja “Budi mi drug” Melihi Mešetović, te učesnicima projekta i volonterima.

Predjednica Omladinske organizacije “Iskorisiti dan-Carpe Diem” Elma Čutura, zahvalila se svima na velikoj podršci u procesu realizacije projekta te istakla da je ovo tek početak uspješne saradnje između ova dva udruženja.

Sve fotografije pogledajte na našoj Facebook stranici ILIJAS.info.

Mesnica Sabanac Mjesto za reklamu