Garden centar SEMINA Ilijaš Malešici Caffe pizzeria i centar Ilijaš

Ubjedljiva pobjeda ilijaških odbojkaša

Autoskola Velic Ilijas BP Merol Podlugovi Ilijas Pekara Gold Podlugovi Mehdijano Bijambare

   

OK Ilijaš 3:0 OK Breza 1934

U Sportskoj dvorani Ilijaš, sa početkom u 14:00 sati, jučer je odigrana utakmica I kola Superliga Federacije Bosne i Hercegovine. Snage su odmjerile muška ekipa OK “Ilijaš ” protiv ekipe OK “Breza 1934” iz Breze. Ubjedljivom pobjedom 3:0  ekipa OK Ilijaš savladala je komšije iz Breze.

„Prvo kolo, komšijski derbi uvijek je neugodno. Bez obzira što smo u kupu odigrali jednu vrlo dobru utakmicu, danas je to bilo malo drugačije. U prvom setu je bio pravi odmjer snaga. Kasnije su naši gosti malo pojačali i ta dva seta su bila dosta neizvjesna. Moram reći da je Selmir Fejzic predvodio naše mlade momke onako kako treba-kapitenski, u odsustvu Sanjin Bezdrob. Rezultat 3:0 jeste bio očekivan ali ekipa iz Breze će mnogima donijeti glavobolju. OK „Ilijaš“ u srijedu ima kup utakmicu protiv ekipe iz Kaknja koji su dugogodišnji premijerligaši i osvajači kupa više od 10 puta. Sljedeći vikend idemo u Olovo, pa u Zavidoviće. Počela je Liga i ona će trajati naredna dva mjeseca“, kazao je Zdravko Barić, trener muške ekipe OK „Ilijaš“.

OK Ilijaš zahvalio se publici koja je bodrila i navijala za naše momke do pobjede. Te hvala sportskim prijateljima iz Breze koji su na fer i korektan način odigrali utakmicu.

Čestitamo muškoj ekipi OK „Ilijaš“ na sjajnoj pobjedi i želimo im mnogo sportske sreće u nastavku sezone.

Mesnica Sabanac Mjesto za reklamu