Garden centar SEMINA Ilijaš Malešici Caffe pizzeria i centar Ilijaš

Sretni dobitnici poklon vaučera u Restoran clubu Diana

Autoskola Velic Ilijas BP Merol Podlugovi Ilijas Pekara Gold Podlugovi Mehdijano Bijambare

   

Svake srijede veče uz tamburaški orkestar “Dernek band” u Restoran clubu Diana

★♫Dernek band♫★

●Srijeda 10.01.2018, start 20:00 h

Ukoliko niste bili u prilici dočekati novu godinu ili uspjeli rezervisati mjesto prethodnih večeri, za vas smo ponovo organizovali zabavu uz tamburaški sastav “Dernek band”. U ugodnom restoranskom ambijentu uz naše kulinarske specijalitete uživajte u šarolikoj muzičkoj interpretaciji.

Za veće grupe smo pripremili posebne novogodišnje ponude. Za više informacija kontaktirajte nas putem oficijlne stranice ili na sljedeće brojeve

061/144-609 (sms, viber)
061/161-028 (sms, viber)


Restoran club Diana organizovao je nagradnu igru u kojoj smo tri najsretnija učesnika nagradili poklon vaučerom u vrijednosti od 50 KM u konzumaciji hrane i pića

U igri je bilo 359 učesnika/učesnice, od toga 320 je ispunilo uslove za učestvovanje, a slučajnim kompjuterskim odabirom pomoću aplikacije na internet stranici random.org i commentpicker.com izvučeni su sljedeći sretni dobitnici/dobitnice:

1. Rožajac Aida

2. Kenan Sahic

3. Alema Dzafo

Molimo sretne dobitnike/ce da se jave broj telefona 062 940 120 ili na našu Facebook stranicu oko datalja u vezi preuzimanja kupona, a svoj kupon vaučer možete iskoristiti u srijedu (10.1.2018.) od 20:00 sati kada će biti organizovana veče uz tamburaški orkestar “Dernek band”.

 

Mesnica Sabanac Mjesto za reklamu