EZIO INOX d.o.o.

Firma koja je osnovana 2010. godine u saradnji sa italijanskim partnerima, te uz tehničku podršku i stručno znanje italijanske kompanije sa dugogodišnjim iskustvom u toj djelatnosti.
EZIO INOX doo je jedina firma na području Bosne i Hercegovine koja se bavi proizvodnjom inox bačvi za skladištenje svih vrsta tekućih namjernica.

Zahvaljujući poznavanju tehnike, korištenju italijanskih mašina, te procesima javne nabave u odabiru kvalitete sirovina i neprekidne potrage za najnaprednijim dizajnom, EZIO INOX d.o.o. svojim klijentima pruža mnoštvo prednosti u odnosu na konkurenciju.
Trenutno u našem asortimanu imamo bačve različitih dimenzija i zapremina koje se kreću od 25 litara do 1000 litara.

Pored našeg primarnog proizvoda, inox bačve, proširili smo asortiman proizvoda i na proizvodnju devet vrsta inox roštilja, kao relativno novog proizvoda na našim tržištima.

Zahvaljujući činjenici da su svi naši proizvodi napravljeni u skladu s europskim standardima za proizvodnju spremnika za skladištenje tekućih namirnica, firma posjeduje certifikat ISO 9001:2008.


Garden Centar SEMINA

Prva poslovna jedinica grupacije EZIO INOX. Garden centar SEMINA otvorena je 15. februara 2014. godine u Malešićima, na adresi Malešići bb, Ilijaš.
SEMINA raspolaže najraznovrsnijim asortimanom poljoprivrednih sjemena, alatki, kosilica, vrtnog asortimana, te svega što vam je potrebno za uređenje dvorišta i bašte na samo jednom mjestu.
Garden Centar SEMINA je zastupnik za firme Oregon, Falket, Villager, Mobil Plastic, Hortus Sementi, RR Italia, TerComposti, Ipae-progarden i mnogih drugih proizvođača poljoprivrednih proizvoda i pomagala.

U garden centru SEMINA u Malešićima pronađite sve što Vam je potrebno po najpovoljnijim cijenama i visokom italijanskom kvalitetom.

 

 KONTAKT:

Semina Garden Centar

Malešići bb

71380 Ilijaš

Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Tel. +387 (0) 33 40 18 53

E-mail: garden.semina@gmail.com

Facebook stranica: https://www.facebook.com/pages/Garden-Centar-Semina