Garden centar SEMINA Ilijaš Malešici Caffe pizzeria i centar Ilijaš

Devetnaest godina uspješnog poslovanja firme “Hodžex” d.o.o. Podlugovi

Autoskola Velic Ilijas BP Merol Podlugovi Ilijas Pekara Gold Podlugovi Mehdijano Bijambare

   

“Hodžex” d.o.o. je firma koja uspješno posluje već 19 godina. Nalazi se  na adresi Moševićka br. 5 u Podlugovima. Bavi se prodajom građevinskog materijala na veliko i malo. Jedan od vlasnika Osman Hodžurda govorio je o nastanku i poslovanju firme:

“Firmu je osnovao naš otac, Esad Hodžurda, 9.4.1999. godine. sa mnom i bratom. Danas firma broji devet vrijednih radnika. Naš glavni cilj je zadovoljenje potreba naših kupaca za građevinskim materijalom na kvalitetan i profesionalan način, uz pravovremenu i besplatnu ispostavu. Sve to obezbjeđujemo našom bogatom ponudom svjetski poznatih brendova i proizvođača. Osim odličnim izborom robe oduševit ćemo Vas i veoma povoljnim cijenama. Za kupljeni materijal i opremu obezbjeđujemo besplatan prevoz na mjesto po želji kupca u najkraćem roku i po tačno utvrđenim količinama,” kazao je Osman.

Pored građevinskog materijala “Hodžex” d.o.o nudi i širok asortiman elektromaterijala, vodomaterijala, boja i lakova, grijanja, praškaste i vijčane robe, alata i mašina, materijala za izolaciju, bravarskog materijala i opreme. Osim navedenog, osoblje ove firme će vam ponuditi usluge utovara i istovara.

“Također, iz naše velike ponude izdvajamo fasade, jumix centar – boje za krečenje, unutrašnjih i vanjskih površina, kao i elektro, vodo, materijal za centralno grijanje, podove, veliki izbor keramike” , ističe Osman.

Iako je ranije ponuda bila manja, a potražnja veća , kako kaže Osman, a sada je potražnja manja a ponuda veća, ipak kvalitet i dobra saradnja sa kupcima, rezultira uspješnim poslovanjem i proširenjem svake godine. Za prepoznatljivost i konkurentnost zaslužna je predanost radu, dobra organizacija i želja za pružanjem što bolje usluge po prihvatljivim cijenama, te težnja da “Hodžex” d.o.o. postane lideri u snadbjevanju građevinskim materijalom i ostalom robom koju nudimo, kaže Osman i dodaje:

“Misija Hodžex-a je biti vodeća firma za prodaju građevinskog materijala u regiji i šire, obezbijediti kupcima kvalitetne proizvode svjetski poznatih brendova te rast i razvoj profesionalnog i kvalitetnog poslovanja.“

Ako gradite Vaš dom ili druge objekte, a želite kvalitet uz povoljnu cijenu, posjetite “Hodžex” d.o.o u Podlugovima. Dočekat će Vas ljubazno osoblje. Sve to uz besplatnu dostavu.

Autor: Alma Omerović

Mesnica Sabanac Mjesto za reklamu