Garden centar SEMINA Ilijaš Malešici Caffe pizzeria i centar Ilijaš

Muhamed Kadrić najbolji mladi igrač, Sanjin Bezdrob primač, Adnan Dervišević libero Super lige FBiH za sezonu 2016/17

Autoskola Velic Ilijas BP Merol Podlugovi Ilijas Pekara Gold Podlugovi Mehdijano Bijambare

   

U konkurenciji za najbolje pojedince u sezoni 2016/17 Superliga Federacije Bosne i Hercegovine, naš OK Ilijaš se ‘okitio’ sa čak tri igrača u izboru najboljih.

U organizacijiFfacebook stranice Superliga FBIH proveden je izbor najboljih pojedinaca Superlige FBIH. Odluku o najboljim donijeli su treneri svih 12 ekipa učesnica ove sezone i publika, odnosno pratioci stranice Superlige FBIH. Učešće u odlučivanju o broju bodova između glasova trenera i like-ova na Facebook stranice je 50% naprema 50%.

U slučaju istog broja bodova dva kandidata prednost dobija onaj kandidat koji ima veći broj bodova od trenera ili u slučaju da igrač dobije 0 bodova od jedne strane (publika ili treneri) a ima ukupan iznos bodova jednak drugom igraču u prednosti je onaj igrač koji je dobio glas od obje strane. Čestitamo našim prvotimcima koji su najbolji u svojim kategorijama, te veliko hvala svim trenerima koji su dali svoje glasove za OK Ilijaš, a posebno navijačima koji su dali podršku u ovom biranju.

Najbolji tim za sezonu 2016/2017: 1. Adis Hadzic, OK 7 Lukavac (tehničar), 2. Asmir Šarić, MOK “Zavidovići” (primač), 3. Irfan Kovačević, OK Sloboda Tuzla (srednji bloker), 4. Edin Sakic, OK “7-Lukavac” Lukavac (korektor), 5. Sanjin Bezdrob, OK Ilijaš (primač), 6. Elvedin Elvo Beciragic, MOK Zavidovići (srednji bloker), 7. Adnan Dervišević, OK Ilijaš (libero), 8. Muhamed Kadrić, OK Ilijaš (najbolji mladi igrač) T Mujanović Asmer, MOK Zavidovići (trener).

Mesnica Sabanac Mjesto za reklamu