Garden centar SEMINA Ilijaš Malešici Caffe pizzeria i centar Ilijaš

Kakvo nas vrijeme očekuje u naredna četiri dana

Autoskola Velic Ilijas BP Merol Podlugovi Ilijas Pekara Gold Podlugovi Mehdijano Bijambare

   

Sutra u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Krajem dana se očekuje jače naoblačenje sa zapada koje će u noći na subotu uvjetovati kišu i pljuskove. Više padavina u Krajini i sjevernim područjima. Vjetar ujutro slab južnog i jugozapadnog smjera. Sredinom dana vjetar umjerene jačine, a poslije podne ponovo slab južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 14 i 18, na jugu do 21, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 29 i 35 stupnjeva.

PROGNOZA VREMENA ZA 1.07.2017 (Subota)., u Bosni i Hercegovini u jutarnjim satima pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Tokom dana umjerena oblačnost. Lokalno slabiji pljuskovi se očekuju u centralnim i sjevernim područjima. Vjetar slab, u Bosni sjeverozapadnog smjera, u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka između 13 i 17, na jugu od 17 do 22, a najviša dnevna temperatura zraka između 25 i 30, na jugu i jugoistoku do 33 stupnja.

PROGNOZA VREMENA ZA 2.07.2017 (Nedjelja)., u Bosni i Hercegovini se očekuje umjereno oblačno vrijeme sa pljuskovima. Više padavina u istočnim, sjeveroistočnim i centralnim područjima zemlje. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 14, na jugu do 17, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 20 i 26, na jugu od zemlje od 28 do 32 stupnja.

PROGNOZA VREMENA ZA 3.07.2017 (Ponedjeljak)., u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, uz nešto više oblaka u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 15, na jugu do 17, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 20 i 26, na jugu od zemlje od 28 do 32 stupnja.

Mesnica Sabanac Mjesto za reklamu