Garden centar SEMINA Ilijaš Malešici Caffe pizzeria i centar Ilijaš

Juniori OK Ilijaš osvojili 3. mjesto na završnici odbojkaškog takmičenja FBiH

Autoskola Velic Ilijas BP Merol Podlugovi Ilijas Pekara Gold Podlugovi Mehdijano Bijambare

   

U odlučujućoj utakmici za plasman na državnu završnicu, protiv ekipe HOK-Domaljevac, i nakon pobjede u prvom setu, juniori OK Ilijaš poraženi su rezultatom 1:3.

-“Malo je nedostajalo mladim i borbenim momcima, ali i pored toga ostvarili su veliki uspjeh i stigli do prvih bodova i trofeja na završnim turnirima. Sve ekipe su imale zavidan kvalitet, pa je samim tim ovo bio jedan od najzanimljivijih i najneizvjesnijih završnih turnira u zadnjih nekoliko godina. Čestitamo ekipama HOK Domaljevac i OK “Olovo” na plasmanu dalje, te ekipi OK BOSNA na fer i korektnom nadmetanju. Ovo je još jedan dokaz da postoji kvalitet, vidljiv rad i napredak mladih odbojkaša. Veliko hvala domaćinu OK Olovo, koji je organizovao turnir na visokom nivou. Ali i svim drugim ekipama na korektnom odnosu tokom cijelog turnira. A posebno hvala svima onima koji su bili uz naše momke sve ovo vrijeme, i pomogli ih u bilo kom smislu. Još jednom sve čestitke našim mladićima i stručnom štabu, koji su pravi primjer kako se igra i radi za svoj klub i grad”, javljaju iz OK Ilijaš.

Tokom dvodnevnog turnira brojni ljubitelji odbojke imali su priliku uživati u sjajnim potezima, sportskom i fer natjecanju.

Mesnica Sabanac Mjesto za reklamu