Garden centar SEMINA Ilijaš Malešici Caffe pizzeria i centar Ilijaš

Četiri nova pojačanja u NK Ilijaš

Autoskola Velic Ilijas BP Merol Podlugovi Ilijas Pekara Gold Podlugovi Mehdijano Bijambare

   

Na početku priprema za novu polusezonu ekipi NK Ilijaša pored Sadudina Jusića koji se pridružio ekipi prije par dana, pridružila su se i tri nova igrača. Riječ je o Alenu Smajloviću, Mirzi Čorbo i Suša Eminu.

-“Sadudin Jusić je prošlu polusezonu nastupao za NK Jedinstvo Ljubinići. Alen Smajlović je dobro poznati fudbaler u našem gradu, igrač koji može igrati na više ofanzivni pozicija te samim tim daje našoj ekipi dodatna rješenja u napadu. Alen je prošle polusezone dosta uspješno nastupao u ekipi NK Jedinstvo Ljubinići gdje bio nosilac igre. Također je bio najbolji strijelac ekipe sa 5 postignutih golova i upisao je 3 asistencije. Mirza Čorbo mladi i perspektivni golman. Prošlu sezonu je nastupao za FK Rudar Breza. Suša Emin – mladi igrač koji je prošlu sezonu nastupao za naše komšije, prvoligaša NK Bosna Visoko. Veseli nas vidjeti nova lica u klubu, novim igračima želimo puno sreće i zdravlja a prije svega toplu dobrodošlicu”, javljaju iz NK Ilijaš.

Ekipa portala ILIJAS.info upućuje iskrene čestitke Upravi NK Ilijaš na čelu sa predsjednikom kluba Amarom Dovadžijom na odlično obavljenom poslu.

Mesnica Sabanac Mjesto za reklamu